Prema izboru 49.000 skijaša u konkurenciji 54 skijališta Kronplatz je osvojio prvo mjesto za kvalitetu i udobnost ski liftova te treće mjesto za najbolji resort za djecu i obitelji u 2016. godini.

32 

119

15 000

1

najmodernije žičare

km ski staza

skijaša na sat /

maksimalan kapacitet žičara

specijaliziran snow park 

U prekrasnoj dolini Pustertal smjestio se Kronplatz, mjesto koje mnogi smatraju najboljim zimovalištem u južnom Tirolu te je ujedno popularna ljetna destinacija koju posjećuju obitelji, planinari, biciklisti i svi oni koji uživaju u kulturi i opuštanju u prekasnom okruženju.

Dan na snježnim stazama Kronplatza zaista nudi sve što biste mogli poželjeti na odmoru. Ova impresivna planina, smještena između Brunecka – Brunica, St. Vigila – San Vigilija i Valdaore – Olanga, raspolaže s 32 vrhunske žičare koje povezuju 119 kilometara staza te su prikladne za posjetitelje različitih sposobnosti, od početnika do stručnjaka. Srednje napredni skijaši cijeniti će duge spustove niz dolinu, dok se oni napredniji skijaši i snowboarderi mogu provjeriti svoje sposobnosti na pet crnih spustova zvanih Black Five. Tijekom cijele sezone predani djelatnici skijališta svojim održavanjem staza osiguravaju da posjetitelje svaki dan dočekuju izvanredni uvjeti na stazi.

Nositelji Dolomiti Superski propusnice mogu koristiti žičare i piste na Kronplatzu. Područje je povezano s drugim zimovalištima u regiji. Na primjer, žičara Piculin, koja je otvorena za posjetitelje 2007. godine, vodi posjetitelje do zimovališta Sellaronda. Organizirani prijevoz do skijališta putem ski busa vozi svakih 20 minuta te povezuje Kronplatz s Alta Badijom.

Snowboarderi i iskusniji skijaši imaju pregršt izbora na Kronplatzu. Snježni park je nedavno premješten na stazu Belvedere te sad nudi četiri trake različite zahtjevnosti, od lagane do traka s prečkama i preprekama koje garantiraju obilje trikova i adrenalina. Zimovalište je također dom jedne od najvećih škola skijanja u regiju te mnogo servira za najam najnovije opreme. Tradicionalne kolibe i moderni restorani nude ljubiteljima zimskih sportova okrepu, dok mnoštvo party lokacija u blizini staza čine idealnu apres ski zabavu.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER I SVE INFORMACIJE PRIMAJTE NA VRIJEME

Ban Tours,

Poslovnica Zrinjevac, Trg Nikole Šubića Zrinskog 1, 10 000 Zagreb, Hrvatska, Tel: 00 385 1 48 81 800 / Fax: 00 385 1 60 57 480 

Ban tours d.o.o. zadržava parvo izmjene plana i programa, zbog operativno organizacijskih razloga ili u slučaju procjene da je takva izmjena u interesu polaznika.

  • White Facebook Icon
NAJBOLJA ZIMA DOLAZI